missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Homepagina > Afrika > Mozambique > Mozambique

Mozambique

De Missionarissen van Afrika in Mozambique

Artikels van deze rubriek


De Missionarissen van Afrika in Mozambique (Mozambique)

dinsdag 12 april 2011 door Webmaster

Eind 2010, telde men in Mozambique 16 Missionarissen van Afrika :

... in een land van 799.380 km2 (ongeveer 27 maal België ! )Mozambique

HET IN BESLAG NEMEN VAN DE GRONDEN (Mozambique)

Eur-Echo printemps 2016
woensdag 9 maart 2016 door D.F. (Vertaling), Webmaster

[marron]Onze confrater Norbert Angibaud, nu in Lyon, heeft deze herinnering opgesteld om zijn ervaring mee te vertellen als JPIC animator voor het Aartsbisdom Beira, Mozambique. Ziehier een uittreksel.[/marron]Getuigenis

De Witte Paters in MOZAMBIQUE (Mozambique)

Famille Mission N°1/4 - 2014
maandag 7 april 2014 door D.F. (Vertaling), Webmaster

[bleu marine]“Ik ben gekomen opdat ge het leven zou hebben en dat ge het zou hebben in overvloed.”[/bleu marine] Joh. 10, 10.

[marron]Het is deze uitspraak van Jezus, genomen uit het Evangelie van Johannes, die ik gekozen heb, bij mijn priesterwijding, en dit woord woont in het diepste van mezelf sinds het ontwaken van mijn roeping en bezielt me nog vandaag : dit gezegde alleen al, vat mijn persoonlijke ervaring samen van de verrezen Christus. Voor mij, is het essentieel dat heel mij missionarisactiviteit de mens raakt in al zijn dimensies : sociale, culturele, politieke, economische en spirituele. Het is met dat ideaal in het hart, dat ik, na mijn wijding in 2007, mijn benoeming ontving voor Mozambique, meer bepaald in de parochie “Nossa Senhora de Fatima” (Onze Lieve Vrouw van Fatima), te Murraça[/marron].

[marron]Mijn begin was moeilijk, ik moest tegelijkertijd twee talen leren : het Portugees en het Chisena.[/marron]Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 1158759

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen Mozambique   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License